U subotu, 25.11., smo organizirali SmartyParty – Dan otvorenih vrata u edukativnom centru SmartyKids.

Bio je to izuzetno ugodan i zanimljiv dan. Djeca su prštala veseljem, a roditelji su se iznenadili koliko matematika može biti nevjerojatno zabavna. Oduševljeni smo pozitivnom reakcijom roditelja i djece. Sva djeca su dobila slatke i zanimljive poklon pakete, a najsretnijih pet je nagradnim izvlačenjem dobilo posebne SmartyKids nagradne poklone: SmartyKids šalice, puzzle, slušalice i kao glavnu nagradu, mjesec dana besplatnog pohađanja tečaja mentalne aritmetike.

O događaju u SmartyKids centru pisali su u Večernjem listu, te portalima Miss7mama.24sata.hr, Lifebuzz.hr, Zagrebonline.hr i She.hr.

SmartyKids program mentalne aritmetike za djecu od 4 do 12 godina s pomoću abakusa te različitih aktivnosti, igara i rekvizita uči djecu raznim matematičkim vještinama te jača koncentraciju, pamćenje i logičko razmišljanje.

“Iznimno nam je drago i zahvalni smo zbog ovako velikog odaziva roditelja i djece. U Zagrebu je ove jeseni otvorena prva SmartyKids škola u Hrvatskoj, a vjerujemo kako će naš program uskoro biti dostupan i na drugim lokacijama, kako u glavnom gradu, tako i u drugim dijelovima zemlje. Naši tečajevi omogućuju djeci da kroz igru uče lakše, postanu fokusiranija na školski sadržaj te motiviranija, sigurnija i samostalnija u izvršavanju zadataka”, kazala je voditeljica škole, Marina Tripović te dodala: “Djeca nerijetko imaju otpor prema učenju matematike, no računanje može biti itekako zabavno kada su nastavne aktivnosti prožete igrom, maštom i kreativnošću, a rad u malim grupama i posvećenost učitelja svakom djetetu stvaraju ozračje sigurnosti te pomažu u jačanju samopouzdanja.”

Nakon nezaboravnih trenutaka provedenih u druženju, igri, ali i učenju, priliku da isprobate SmartyKids program imate i vi – posjetite www.smarty-kids.hr, rezervirajte besplatni ogledni sat za svoje dijete i zaronite u zabavni svijet mentalne aritmetike.