SmartyKids Mentalna Aritmetika

SmartyKids Mentalna Aritmetika – dječji razvoj kroz pustolovinu igre

Kad čujete SmartyKids mentalna aritmetika, na što prvo pomislite? Padne li vam prvo napamet dosadna i teška matematika? Ili možda uzbudljivo putovanje kroz svemir?

Vjerovali ili ne, nama ovo drugo! Zašto? Pa da bi na vrijeme svemirskom raketom stigli na ugroženi planet Mentalika. Ipak moramo spasiti bića koja žive na njemu! Naravno da ćemo pritom koristiti svoje moći računanja. Osim brzinom, nove prijatelje planiramo zadiviti i izgledom rakete. Zato ćemo je obojati i ukrasiti baš poput pravih dizajera. Da razbijemo led pri upoznavanju obavezno ćemo zapjevati. Jer glazba je jezik koji svi razumiju. Više talenata uvijek dobro dođe, zar ne? Zato naš program SmartyKids mentalne aritmetike uz matematiku uključuje razne kreativne aktivnosti.  U nastavku pročitajte sve o SmartyKids programu za cjelovit razvoj djeteta.

Što je SmartyKids mentalna aritmetika?

SmartyKids mentalna aritmetika je licencirani program za cjelovit razvoj djece. I bez brige, nismo zamišljali kako bi trebalo izgledati učenje koje donosi rezultate. Za to su se pobrinuli stručnjaci s područja odgoja i obrazovanja. Njima su se pridružili iskusni metodičari i psiholozi. Da bi djeca prilikom učenja ušla u uloge superjunaka pobrinuli su se scenaristi. Naš se tim prvo bacio na istraživanje, a onda zasukao rukave i sve to isprobao. Aritmetika nam je pomogla da zbrojimo sve pluseve i benefite programa za razvoj djece. Koji je rezultat?

Rezultat je SmartyKids program učenja kroz igru s konkretnim rezultatima za dječji razvoj.

 

Prednosti učenja SmartyKids mentalne aritmetike prikazane na infografici.

 

Kome je namijenjena SmartyKids mentalna aritmetika?

SmartyKids mentalna aritmetika namijenjena je djeci od 4 do 12 godina. Zašto su uključena djeca baš te dobi? Dokazano je da u tom razdoblju mozak ubrzano raste i razvija se. To znači da je to pravo vrijeme za upijanje raznovrsnih znanja, ali i nadogradnju novih. No kakvo bi to učenje bilo, da se ne uključi cijeli mozak? Naš SmartyKids program zato aktivira obje polovice dječjeg mozga. Zašto bi sve moralo biti samo logično, kad može biti i maštovito kreativno?

Saznajte više o prednostima SmartyKids mentalne aritmetike .

 

Dinamika i mjesto održavanja SmartyKids mentalne aritmetike

Nastava se održava:

  • dva puta tjedno po 45 minuta za djecu predškolske dobi
  • jedanput tjedno po 90 minuta Za djecu školske dobi.

Družimo se, zabavljamo i učimo u SmartyKids prostoru. Dali smo si truda da ga uredimo po mjeri svakog djeteta. Ne vjerujete nam? Onda nas obavezno trebate posjetiti!

Gdje? Pa u Frankopanskoj ulici 18, u Zagrebu.

Javite se i postanite dio SmartyKids superjunaka!

 

Razine učenja SmartyKids mentalne aritmetike – od početnika do Smarty genijalca

Program SmartyKids mentalne aritmetike posebno prati dječji rast i razvoj. Zato smo razvili više razina učenja mentalne aritmetike. Nazvali smo ih SMARTY razine učenja. Pritom svako slovo u riječi SMARTY označava zasebnu razinu učenja. Sigurno je sad već jasno da su nam uz matematiku posebna ljubav i slova!

Razine učenja SmartyKids mentalne aritmetike prikazane na infografici.

Ima li spremnih na učenje kroz igru i zabavu?

Započnite pustolovinu učenja bez granica! Prijavite se besplatan ogledni sat SmartyKids mentalne aritmetike.