Postani genije!

Međunarodni lanac
dječjih obrazovnih centara

Besplatan probni sat UPIŠITE SE
4-5 godina
6-7 godina
8-9 godina
10-12 godina

OBRAZOVNI PROGRAMI

od 6 do 12 godina

MENTALNA ARITMETIKA

Priznata metoda s pomoću koje djeca kroz računanje razvijaju pamćenje, koncentraciju i logičko mišljenje – ispočetka uz abak. S vremenom se brzina povećava i dijete počinje zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti bez abaka (računaljke).

PROČITAJTE JOŠ

od 4 do 6 godina

SMARTYMATIKA – ZABAVNA MATEMATIKA

Program tečaja nudi mogućnost intenzivnog razvoja spoznajnih i stvaralačkih sposobnosti djece. Djeca čine svoje prve korake u matematici i na taj način ona zauzima posebno mjesto u njihovom intelektualnom razvoju.

PROČITAJTE JOŠ

od 7 do 12 godina

BRZO ČITANJE

Autorska metoda razvija sposobnost čitanja i razumijevanja teksta. Tečaj uči djecu koncentraciji i pomaže im da se s lakoćom nose s raznolikim intelektualnim zadatcima, a čitanje postaje njihova omiljena aktivnost. Očekujte uskoro u našoj ponudi!

USKORO U PONUDI!

od 8 do 12 godina

FINANCIJSKA SVJESNOST

Metoda koja pomaže djeci naučiti upravljati novcem te ih upoznaje s bankovnim sustavom i osnovnim ekonomskim načelima. Tečaj razvija pamćenje, pažnju i logičko mišljenje.
Očekujte uskoro u našoj ponudi!

USKORO U PONUDI!

Probni sat

Uvjerite se osobno u kvalitetu naše metode.

Prijavite se!

NAŠE PREDNOSTI

Kvalitetni udžbenici i radne bilježnice s proširenom stvarnošću

Na svim tečajevima u SmartyKidsu koriste se originalni didaktički materijali koje smo izradili s velikom ljubavlju i pažnjom za detalje. U našim vježbama naći ćete bogate ilustracije, kvalitetnu obradu sadržaja i interaktivne dodatke.

Internetska platforma

Svakodnevne vježbe u trajanju 15 minuta pomažu djeci utvrditi vještine potrebne za učenje da bi postigla bolje rezultate. Radi praktičnosti za provjeru domaćih zadataka izradili smo korisničke račune za učenike i predavače. Upotreba internetske platforme povećava brzinu i efikasnost učenja za 40 %.

Igrifikacija i animacija

Dijete se nikad neće dosađivati u našem centru: u nastavu se uvode zanimljiv scenarij, dinamične igre, zadatci i nagrade. Našom metodom rješavamo osnovni problem manjka djetetove zainteresiranosti u procesu učenja.