Velika vijest dolazi iz svijeta SMARTYKIDS obrazovanja! S velikim ponosom objavljujemo da će se dana 29. i 30. lipnja 2024. godine, u Sofiji održati Nacionalna SMARTYKIDS olimpijada u mentalnoj aritmetici.

Ovaj prestižni događaj, koji će se održati u Millennium Grand Hotelu, okupit će čak  341 dijete u dobi od 5 do 14 godina, kako bi demonstrirali svoje izvanredne vještine i znanje iz mentalne aritmetike.

Posebno nas raduje što će, osim centara iz Bugarske, sudjelovati i talentirana djeca iz našeg SMARTYKIDS centra u Skoplju.

Događaj će voditi Boyko Krastanov, poznati glumac i TV voditelj, poznat po brojnim ulogama u kazalištu, kinu i televiziji. Njegovo iskustvo i energija zasigurno će dodatno obogatiti atmosferu događaja.

Svi sudionici će imati priliku upoznati omiljenog lika Smartyja, koji će ih pratiti i podržavati tijekom oba dana natjecanja, te se potruditi da svaki sudionik Olimpijade doživi nezaboravno iskustvo.

Velika zahvala ide našim partnerima iz Ucha.se, Roshen, Smart Organic, Clever Book i Office 1, koji su svojim doprinosom omogućili održavanje ovog događaja. Zajedno vjerujemo u moć obrazovanja i kontinuirani razvoj djece.

Svima koji su se ove godine prijavili za sudujelovanje zahvaljujemo na interesu! Obrasci za registraciju su već zatvoreni zbog velikog broja prijava i popunjenih mjesta u dvorani.

 

Program događaja:

 

Subota, 29. lipnja 2024.

  • 9:00 – 10:00 – Registracija u predvorju ispred Millennium Grand dvorane
  • 9:45 – 10:15 – Smještaj sudionika u dvoranu
  • 10:15 – 11:00 – Službeno otvaranje i početak natjecanja

 

Nedjelja, 30. lipnja 2024.

  • 9:00 – 9:30 – Smještaj gostiju u dvoranu
  • 9:30 – 13:00 – Ceremonija dodjele nagrada sudionicima

 

Kako je to izgledalo prijašnjih godina možete vidjeti u nezaboravnim trenutcima s prošlogodišnje međunarodne olimpijade u Bukureštu.  S nestrpljenjem iščekujmo nova uzbuđenja s ovogodišnje Olimpijade!

 

 

Sretno svim SmartyKids natjecateljima i vidimo se u Sofiji!