smartykids

SmartyKids centri ističu se svojom jedinstvenošću.

Odmah ćete uočiti djecu angažiranu u samostalnom radu ili grupnim aktivnostima koristeći posebno dizajnirane edukativne materijale. Djeca su jako fokusirana na zadatke jer su svi materijali interaktivni, zanimljivi i vješto dizajnerski osmišljeni.

U SmartyKids edukativnim centrima, djeca razvijaju sposobnost koncentracije kroz širok spektar aktivnosti. Rade na razvoju fine motorike pomoću abaka sudjelujući u interaktivnim igrama. To je ključno za preciznost pokreta ruku i prstiju, što dalje potiče stvaranje neuronskih veza u mozgu i napredak u mentalnom razvoju.

Osim toga, kroz raznovrsne stimulativne vježbe i zadatke, djeca jačaju svoju sposobnost fokusiranja i koncentracije, pripremajući se za izazovnije zadatke.

Takvim pristupom SmartyKids centri postavljaju čvrste temelje za sveobuhvatan razvoj djece, ne samo potičući njihovu sposobnost učenja i razumijevanja, već i promičući razvoj kreativnog i kritičkog mišljenja.

Svaka je aktivnost pažljivo planirana kako bi potaknula djecu na istraživanje, otkrivanje i razvoj intelektualnih vještina u okruženju koje ih motivira i podržava.

SmartyKids pristup usmjeren je na cjeloviti razvoj djece – obuhvaća kognitivni, emocionalni, socijalni i fizički aspekt, te ih potiče na neovisnost i intrinzičnu motivaciju.

Edukacija u SmartyKids centrima temelji se na aktivnom angažmanu učenika, odvija se u ritmu koji odgovara svakom djetetu, uz stručno vodstvo i mentorstvo predanih učitelja te uz podršku vršnjaka, sve u okruženju koje potiče i omogućava kvalitetan razvoj.

Tečaj mentalne aritmetike pomaže djetetu da razumije matematičke koncepte umjesto da ih samo pamti. Kroz duboko promišljene programe mentalne aritmetike, djeci se temeljito objašnjavaju koncepti, tako da mogu točnije i sigurnije rješavati matematičke probleme. Kako su koncepti dobro definirani i razumljivi, djeca se oslobađaju i straha od matematike.

Koncept učenja matematike pomoću abaka unosi zabavu u proces učenja, suprotno od uobičajenih metoda koje često mogu biti jednolične i bez zabavnog elementa. Kroz primjenu dokazanih tehnika, inovativnih metoda i u poticajnom okruženju, djeca će razviti veće zanimanje i entuzijazam za matematiku.
smartykids
smartykids