Dana 29. i 30. lipnja 2024. godine održana je Nacionalna SmartyKids Olimpijada iz mentalne aritmetike u Sofiji.

Događaj je okupio više od 300 djece u dobi od 5 do 14 godina. Najmlađa sudionica, Eliza Kaloyan Stoyanova iz Varne, ima samo 4 i pol godine i uspjela je riješiti više od 160 zadataka.

Prvi dan bio je posvećen natjecateljskom dijelu – sudionici su imali važan zadatak pokazati svoje vještine i znanje u mentalnoj aritmetici. Nakon natjecanja, svako dijete je dobilo ruksak pun iznenađenja od SmartyKidsa i sponzora Smart Organic i Roshen.

 

 

Srdačne zahvale također našim partnerima Clever Book i Ucha.se, koji su sudjelovali s izvrsnim nagradama za prvake i osvajače 1. i 2. mjesta.

Drugog dana svi su podijelili mnoge osmijehe i emotivne trenutke zahvaljujući našem svečanom programu. Za dobro raspoloženje svih prisutnih pobrinuli su se voditelji – Boyko Krastanov i Zheni Zhekova, koji su djecu i roditelje ispunili mnoštvom osmijeha i smijeha, a neodoljiva Maria Ilieva pridružila se s posebnim video pozdravom sudionicima i njihovim roditeljima.

Veliko iznenađenje za sve bio je čarobni nastup Bobbyja Shawa – iluzionista koji je svojim trikovima oduševio publiku.

Još jedan poseban gost na događaju bio je omiljeni lik sve djece – Smarty! On je ohrabrio djecu i fotografirao se s njima i na prvi dan natjecanja i na dan dodjele nagrada!

A evo i svih osvajača medalja i prvaka po kategorijama:

Rezultati Nacionalne SmartyKids Olimpijade 2024.

Titula “Super Team” pripala je SmartyKids Sofia, Dianabad s 13 osvajača medalja.

Čestitamo ekipi “100% osvajači medalja” – SmartyKids Plovdiv South. Svi sudionici iz centra, njih 10, osvojili su prva mjesta.

Iskrene zahvale svim partnerima i učiteljima koji su pomogli kako u organizaciji tako i u pripremi djece. Također zahvaljujemo roditeljima na bezrezervnoj podršci i ljubavi koju pružaju djeci! Bez vaše vjere u njihove vještine, ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Hvala vam! I vidimo se opet na sljedećoj SmartyKids Olimpijadi 2025. godine! Obećavamo da će biti još impresivnija i spektakularnija.