smartykids

Volite li raditi s djecom? Što mislite o poslovnoj prilici vezanoj uz obrazovanje djece?

Pokretanjem vlastitog obrazovnog centra uključujete se u poslovni trend koji ide u pravom smjeru.

Obrazovanje je bilo i uvijek će biti iznimno važno roditeljima. To je jedan od glavnih razloga zašto će potreba za znanjem i dalje rasti u budućnosti.

Pokretanjem centra za obrazovnu obuku dobivate priliku svakodnevno unapređivati budućnost djece. U edukativnim centrima SmartyKids, naša glavna misija je intelektualni razvoj djece stvaranjem prijateljske atmosfere djetinjstva.

Svako je dijete jedinstveno, stoga nudimo individualizirani pristup svakom učeniku kako bi smo otkrili njihove talente i pomogli im razviti njihov prirodni potencijal.

Stvaramo okruženje koje potiče razvoj, kreativnost i učenje o svijetu, čime se omogućava razvoj uspješne osobe.

Zašto je ulaganje u obrazovnu franšizu pravi izbor?

 1. Niska početna investicija
  Početna investicija za otvaranje dječjeg obrazovnog centra kao franšiznog partnera znatno je niža od iznosa potrebnog za pokretanje poslovanja u drugoj industriji. Početni i operativni troškovi su niski, što ga čini izvrsnom opcijom za započinjanje poslovanja.
 2. Visoka marža
  Nije potrebna investicija u velik broj nabave robe ili skupe opreme. Niski troškovi usluga omogućuju ostvarivanje većeg prihoda.
 3. Prepoznatljiv brend
  Još jedna velika prednost posjedovanja obrazovnog centra SmartyKids jest što brend već ima uspostavljenu reputaciju na tržištu. Roditelji ga već prepoznaju kao pouzdanog pružatelja usluga, što olakšava privlačenje novih učenika u vaš centar.
 4. Osnaživanje zajednice
  Uspostavljeni brend pruža vam sigurnost testiranog modela, iskustvo franšizera i prepoznatljivu prisutnost u zajednici. Formiramo zajednicu poduzetnika i instruktora i stvaramo uvjete za kontinuiranu edukaciju, razvoj i profesionalni rast.
 5. Stabilnost 
  Obrazovanje je ulog u obiteljskom proračunu koji je najmanje pogođen krizama. Roditelji su stalno u potrazi za kvalitetnim obrazovnim uslugama, što znači da potražnja uvijek ostaje aktualna.
 6. Fleksibilnost radnog vremena
  Rad za sebe omogućuje vam da sami odredite razinu angažmana i radno vrijeme.
 7. Korporativna podrška
  Najveća prednost posjedovanja franšiznog poslovanja jest činjenica da ne trebate započinjati posao od nule. Kao odgovoran franšizer, upoznajemo naše partnere sa specifičnostima marketinga u segmentu obrazovanja kako bismo stvorili reperezentativan i angažirajući brend, dosežući publiku kupaca koji traže ponuđene obrazovne usluge.
 8. Marketinška podrška
  Marketing je bitan za privlačenje kupaca za bilo koji posao. S nama dobivate sveobuhvatnu obuku povezanu s oglašavanjem na društvenim mrežama, potpune informacije o ciljanim publikama i materijale za podršku kako bi smo vas usmjerili na pravi put uspješnog oglašavanja. Osim toga, svaki partner ima sve potrebne marketinške materijale za online i offline promociju, poput brošura, posjetnica, plakata, bannera i još mnogo toga.
 9. Obuka učitelja
  SmartyKids primjenjuje svoj uspostavljeni program obuke za učitelje u svim centrima SmartyKids lanca. Obuka je napredna i završava individualnom certifikacijom svakog učitelja. Dodatna obuka i mogućnosti za profesionalni razvoj periodično se nude franšiznim partnerima kako bi se održavali standardi kvalitete u mreži i razvijali prema potrebama klijenata.
 10. Igrifikacija – Samo u SmartyKids centrima
  I djeca i edukatori uživaju radeći s našim šarenim obrazovnim materijalima. Zahvaljujući igrifikaciji, tečaj je zabavan i uzbudljiv, a učenici postaju očarani već na prvoj lekciji. Detaljni planovi lekcija znatno olakšavaju pripremu učitelja za nastavu, oslobađajući im vrijeme za razvijanje programa.

 

Zašto ulagati u poslovanje sa SmartyKids franšizom?

Jer je to najbrže rastuća mreža dječjih obrazovnih centara!

Tijekom 10 godina, naša mreža obrazovnih centara proširila se na više od 350 dječjih obrazovnih centara SmartyKids koji djeluju u 11 zemalja, više od 20 000 djece se obrazuje u našim centrima, a naši centri zapošljavaju više od 2 000 učitelja.

 

Saznajte više o franšiznom programu SmartyKids, zatražite poslovnu prezentaciju ovdje.